Jeugdcommissie

 

 

 

Wij, Tom Sanders en Anouk Zuijlen hebben het stokje overgenomen van Anke en Elise als leden van de jeugdcommissie.

Wij willen hierbij ook van de gelegenheid gebruik maken om Anke, Elise en Ardine te bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren en de hulp die wij van ze hebben gekregen!

 

Mijn naam is Anouk en ik ben 28 jaar. Ik tennis al vanaf mijn 4e en heb heel Nederland rond gereisd om toernooien te spelen. Ook ben ik van vele clubs lid geweest waar altijd veel evenementen voor de jeugd werden georganiseerd. Dit is wat ik nu samen met Tom ook wil gaan doen bij T.V. Frisselstein. Leuke activiteiten voor de jeugd dat is ons doel komende zomer en winter. Hierbij vinden wij het belangrijk om een combinatie te maken van tennisactiviteiten maar ook andere sporten.

Ik ben Tom, 30 jaar en speel nu alweer zo'n 14 jaar tennis. Helaas heb ik niet zo'n goedgevulde prijzenkast als die van Anouk, maar heb zeker veel plezier in het spelletje, vooral bij Frisselstein. Verder heb ik vroeger wel skiles gegeven in Oostenrijk en tenniskampen mee helpen organiseren. Samen met de jeugd leuke evenementen organiseren past daarom wel in mijn straatje. Niet alleen tennis staat voor ons centraal, maar vooral ook plezier. Samen met Anouk gaan we ervoor, en hopen op jullie steun en enthousiasme!

 

Wij hebben er in ieder geval super veel zin om samen met jullie er een mooi en leuk seizoen van te maken, waarbij we leuke activiteiten willen plannen om samen met je tennisvrienden/vriendinnen een leuke dag te hebben op de tennisbaan.

Mocht je meer over ons willen weten of heb je een tof idee spreek ons gerust aan op de tennisclub en dan maken we even een praatje!

Hopelijk allemaal tot snel!

 

Dunlop Banner

wtawimbledonus openatpitfroland garrosheadwilsonnikeadidas

Twitter


tvfrisselstein RT @LindersWilbert: Brandweerman neemt afscheid na jarenlang trouwe dienst https://t.co/8SJO9Q4Zlm @brandweerBN Zulke belangrijke mensen DA…
 

Weer

Weersverwachting
Veghel