Het wijken toernooi 2017.

 

 

Nu Veghel, Meierijstad is geworden, hebben zich twee nieuwe “wijken” ingeschreven en wel D’Eerd en Zijtaart. Het leuke was, dat ook de gemiddelde leeftijd daardoor wat lager werd.

 

Onder aanmoediging van Anja en 4  commissieleden, werd met groot enthousiasme,  3 weken lang en op maandag en dinsdag, heerlijk getennist.

 Iedereen speelde en een keer op gravel en een keer op het kunstgras, waarbij dus ook iedereen merkte wat het verschil van die banen is.

 

Het weer was echt fantastisch en de wedstrijden leuk om te zien. En na het spelen, werd elke keer op het terras, de wedstrijd doorgenomen  onder genot van hapjes en drankjes. Het was er “Kei”-gezellig en wij hopen dat we voor 2018, ook weer op deze  deelnemers van nu mogen rekenen.

 

Maar ook op de teams die dit jaar, moesten afmelden door allerlei zaken. Druk, druk, druk. Tennis kan zo heerlijk ontspannend zijn. Schrijf nu reeds de datum in je agenda, dan kun je die avonden vrij houden voor  “Het Meierijstad wijken  Toernooi”. De nieuwelingen uit d’Eerd  en Zijtaart, waren echt een welkome aanvulling, met lekker tennis en een gezellig praatje. Dat houden wij erin.

 

Omdat de uitslagen niet te ver uit elkaar lagen en de “oudjes” door hun ervaring wonnen, was er voor iedereen dezelfde leuke chocolade attentie.

Ook nog een onverwacht bloemetje, maar de Giga Wisselbeker ging weer naar de Weidenbunders.   (de laatste keer?)

 

Voor de 4 teams met totaal 32 spelers, is er de volgende uitslag:

1.        Weidenbunders

2.        Zijtaartse Zutjes

3.        Het Laargevaren

4.        T.V. Deerd

 

Namens de commissie WTT.  Barry Meijer

 

Dunlop Banner

wtawimbledonus openatpitfroland garrosheadwilsonnikeadidas

Twitter


tvfrisselstein RT @LindersWilbert: Brandweerman neemt afscheid na jarenlang trouwe dienst https://t.co/8SJO9Q4Zlm @brandweerBN Zulke belangrijke mensen DA…
 

Weer

Weersverwachting
Veghel