Baanverhuur

Voor niet-leden:
Wilt u een baan huren, dan kunt u op openingstijden terecht bij de barmedewerker of bij de parkbeheerder, waar u een huurpasje kunt kopen. Ook indien u met een Frisselsteinlid komt tennissen, is het kopen van een introduceepasje verplicht.
 
Voor bedrijven:
Bedrijven die banen willen huren voor een bedrijventoernooi of gezelligheidstoernooi, verzoeken wij via mail contact op te nemen met onze parkbeheerder, de heer Berry Everaarts. In deze mail gelieve aan te geven op welke dag (dagdeel) men de banen wenst te huren (en hoeveel). U ontvangt hierna z.s.m. een reactie met de mogelijkheden.
 
  
NB:
Elk jaar worden op 1 december de netten van de gravelbanen gehaald, daar de gravelbanen in de winter niet bespeeld mogen worden.
Hierdoor is losse baanverhuur op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tussen 19.00 en 21.30 uur niet mogelijk. Alle kunstgrasbanen zijn dan gereserveerd voor onze leden. 

Dunlop Banner

wtawimbledonus openatpitfroland garrosheadwilsonnikeadidas

Twitter


tvfrisselstein RT @LindersWilbert: Brandweerman neemt afscheid na jarenlang trouwe dienst https://t.co/8SJO9Q4Zlm @brandweerBN Zulke belangrijke mensen DA…
 

Weer

Weersverwachting
Veghel