Informatie

Tennisles bij TV Frisselstein is er voor iedereen: jong en oud, beginner en gevorderde! Tennisles is echt niet alleen voor de jeugd. Je bent nooit te oud om te leren en bijleren kun je altijd!

Er zijn twee lesseries per jaar: de voorjaar/zomerserie start eind maart en loopt door tot aan de herfstvakantie. De najaar/winter training start na de herfstvakantie. In principe vindt beide keren een nieuwe indeling van de lessen plaats op sterkte en ervaring.

Voor een proefles kunt u een afspraak maken met de clubtrainer. Hij geeft door wanneer er in een groep ruimte is om mee te doen, en evt. de mogelijkheid om in te stromen.

De clubtrainer geeft les op maan- t/m vrijdag.

Er wordt in principe lesgegeven op de gravelbanen, tenzij het nodig in verband met de weersomstandigheden over te gaan naar de kunstgrasbanen.

Bij de indeling van de lessen voor senioren wordt eveneens rekening gehouden met het niveau (speelsterkte Knltb). U kunt kiezen voor les met 4 personen op 1 baan of 8 personen op 2 banen.

Voor het nemen van lessen is geen lidmaatschap nodig. Een lidmaatschap bij TV Frisselstein biedt wel de mogelijkheid buiten lesuren vrij te tennissen en deel te nemen aan toernooien, husselochtenden en andere activiteiten. En mochten er te veel aanmeldingen komen, dan genieten Frisselsteinleden bij de indeling van de lessen voorrang. Ieder lid is automatisch lid van de KNLTB en kan ook meedoen met competities en andere KNLTB toernooien.

Dunlop Banner

wtawimbledonus openatpitfroland garrosheadwilsonnikeadidas

Twitter


tvfrisselstein RT @LindersWilbert: Brandweerman neemt afscheid na jarenlang trouwe dienst https://t.co/8SJO9Q4Zlm @brandweerBN Zulke belangrijke mensen DA…
 

Weer

Weersverwachting
Veghel