BARMEDEWERKER (M/V)

 

T.V. Frisselstein is een vereniging die volledig afhankelijk is van vrijwilligers. Zonder deze vrijwilligers is het niet mogelijk om te tennissen:

ze zijn onmisbaar!

 

T.V. Frisselstein is een gezellige, ambitieuze tennisvereniging die op zoek is naar meerdere enthousiaste vrijwilligers voor het draaien van een paar uurtjes bardienst. Afhankelijk van de drukte, wordt er over het algemeen samengewerkt met andere vrijwilligers of leden.

Voor diverse dagen zijn wij op zoek naar barmedewerkers. Het is mogelijk om eenmalig een bardienst te draaien, maar ook bijvoorbeeld 1x in de maand, 1x in de 2 weken.Vind jij het leuk om:

- het 'visitekaartje' van T.V. Frisselstein te zijn en gasten en leden zich 'thuis' te laten voelen

- leden en gasten te voorzien van drankjes en eenvoudig te bereiden hartige versnaperingen

- de bar en keuken te organiseren en netjes te houden

- te werken met een digitale kassa

 

En bij jij:

- gemotiveerd, - enthousiast, - sociaal, - verantwoordelijk, - netjes

 

Wij bieden aankomende barmedewerkers:

- goede instructies

- een gezellige ochtend, middag of avond

- een enthousiast en gezellig team om mee te werken 

- de mogelijkheid om andere leden van je club te leren kennen

- dankbaarheid van alle gasten en leden!

 

Meld je dan nu aan via fons.delforterie@kpnmail.nl

Generatietoernooi 2017

 

Het was weer een geslaagd generatietoernooi. Het is leuk om te zien dat vader en zoon, of vader en dochter, of moeder en zoon, moeder en dochter maar ook oom en nichtje hadden in geschreven.

Met een heerlijk zonnetje zijn we om 13 uur gestart. Elk koppel speelde 3x 45 min. Dat de speeltijd te kort was voor sommige koppels, was duidelijk want :”nog even de game afspelen” of “is het nu al tijd”. En zeker als er net te vroeg werd gefloten, anders hadden we gewonnen of gelijk gespeeld.

Naderhand werd er op het terras nog lekker nagebuurt over de wedstrijd. De commissie, bestaande uit Anke van de jeugdcommissie en mariet en Anja van de recr. Commissie, hadden besloten om dit jaar de teams te laten sjoelen ipv de bingo. Ook hier zie je dan weer fanatieke spelers die wel even laten zien hoe allround ze zijn.

 

De uiteindelijke tenniswinnaars waren in ;

Poule 1 Emile en Dries v Geel

Poule 2: Anja en Frits vd velden

Poule 3:Ruud en Lotte vd Eertwegh

Poule 4: Peter en fanny vd Heuvel. 

 

Maar ook voor het sjoelen was een prijs:

1ste Marianne v lankveld en Alex vd Zande

2de  peter en Fanny vd heuvel

 

Al met al een geslaagde dag en hopelijk zien we dat volgend jaar nog meer generatiespelers inschrijven.

ZIE FOTO OP WWW.TVFRISSELSTEIN.NL  ONDER FOTOBOEK

 

 

Het wijken toernooi 2017.

 

 

Nu Veghel, Meierijstad is geworden, hebben zich twee nieuwe “wijken” ingeschreven en wel D’Eerd en Zijtaart. Het leuke was, dat ook de gemiddelde leeftijd daardoor wat lager werd.

 

Onder aanmoediging van Anja en 4  commissieleden, werd met groot enthousiasme,  3 weken lang en op maandag en dinsdag, heerlijk getennist.

 Iedereen speelde en een keer op gravel en een keer op het kunstgras, waarbij dus ook iedereen merkte wat het verschil van die banen is.

 

Het weer was echt fantastisch en de wedstrijden leuk om te zien. En na het spelen, werd elke keer op het terras, de wedstrijd doorgenomen  onder genot van hapjes en drankjes. Het was er “Kei”-gezellig en wij hopen dat we voor 2018, ook weer op deze  deelnemers van nu mogen rekenen.

 

Maar ook op de teams die dit jaar, moesten afmelden door allerlei zaken. Druk, druk, druk. Tennis kan zo heerlijk ontspannend zijn. Schrijf nu reeds de datum in je agenda, dan kun je die avonden vrij houden voor  “Het Meierijstad wijken  Toernooi”. De nieuwelingen uit d’Eerd  en Zijtaart, waren echt een welkome aanvulling, met lekker tennis en een gezellig praatje. Dat houden wij erin.

 

Omdat de uitslagen niet te ver uit elkaar lagen en de “oudjes” door hun ervaring wonnen, was er voor iedereen dezelfde leuke chocolade attentie.

Ook nog een onverwacht bloemetje, maar de Giga Wisselbeker ging weer naar de Weidenbunders.   (de laatste keer?)

 

Voor de 4 teams met totaal 32 spelers, is er de volgende uitslag:

1.        Weidenbunders

2.        Zijtaartse Zutjes

3.        Het Laargevaren

4.        T.V. Deerd

 

Namens de commissie WTT.  Barry Meijer

 

Dunlop Banner

wtawimbledonus openatpitfroland garrosheadwilsonnikeadidas

Twitter


tvfrisselstein RT @LindersWilbert: Brandweerman neemt afscheid na jarenlang trouwe dienst https://t.co/8SJO9Q4Zlm @brandweerBN Zulke belangrijke mensen DA…
 

Weer

Weersverwachting
Veghel